Články

05.10. - Sonia bodovala!

Naše tenisová naděje Sonia Maturová ukončila sérii 18 turnajů v Olomouci (Dolany – SK Véska) na Babolat Tour Masters v babytenisu 4. místem. Tento úspěch tedy stojí za to dát na náš klubový web a pochlubit se jejím úspěchem.

Sonia na tomto prestižním turnaji Masters Babolat tour, na kterém se sešli nejlepší hráči z Moravy, vyhrála svou skupinu a postoupila do pavouka jako první ze skupiny. Ve čtvrfinále zahrála velmi kvalitně proti Štěpánce Kolaříkové ze Startu Havířov. Byl to napínavý zápas a Sonia vyhrála až v TB 7:0. Prohrála v semifinále s Minarovičovou a o třetí místo s Klačkovou (obě Tenisová akademie Petra Huťky Přerov).
Tento turnaj byl i velikou zkušeností pro jejího trenéra Luďka Maturu, který se ocitl mezi profesionálními trenéry a mohl tak sdílet společně s nimi jejich poznatky a pohled.

Od nového roku je již Sonia mladší žákyní, necháme se tedy překvapit, s jakou kuráží a odhodláním vyrazí do dalších utkání. Přejeme nejen jí, ale i osobnímu kouči Luďkovi Maturovi pevné zdraví a jiskru vítězství.

Za dívenkami ředitel stojí turnaje Ing. Machovský (Sonia je první vlevo